Ψηφιακό σχολείο

Ψηφιακό σχολείο
κλικ στην εικόνα

Πρόγραμμα

Πρόγραμμα
κάντε κλικ στην εικόνα για καθήκοντα

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Επιστολές προς το Ε3

Λιβαδειά, 19-10-2020
    Αγαπητά παιδιά από τον Λαγυνά Θεσσαλονίκης, Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέτος θα συνομιλήσουμε μαζί σας! Σας ευχαριστούμε που μας στείλατε e-mail για το δάσος σας. Όσο για το ερώτημά σας, θα προτείναμε να βάλετε φύλακες για να προστατεύετε το δάσος σας. Όπως μας το περιγράψατε το φανταστήκαμε πολύ όμορφο. 
  Πέρυσι στείλατε επιστολή στη Β Δημοτικού, αλλά εμείς φέτος είμαστε Ε΄ Δημοτικού και χαιρόμαστε για τη γνωριμία. Είδαμε το βίντεο «Η καλύτερή μας μέρα» γελάσαμε και μας άρεσε πολύ! Ίσως κάνουμε και εμείς κάτι τέτοιο! 
   Το σχολείο μας είναι μεγάλο και διώροφο, έχει μεγάλο προαύλιο, πολλά δέντρα και δύο κήπους. Σε ένα μέρος του προαυλίου κατασκευάζεται το νέο ειδικό σχολείο της πόλης μας. Εμείς είμαστε στο δεύτερο τμήμα της Ε΄ Τάξης και είμαστε 16 μαθητές ( 9 αγόρια και 7 κορίτσια). Στην τάξη εκτός από τον κύριο Πέτρο είναι και η κα Χαρά. 
   Του Δημήτρη του αρέσει να φτιάχνει οριγκάμι, του Μπάμπη να παίζει σκάκι, του Μαρινέλι, του Μπιόρντι, του Αλέξανδρου, του Μάριου, της Φυλλιώς και της Αντάνιας τους αρέσει να παίζουν μπάλα, η Βάσια, η Δήμητρα και η Χριστίνα είναι πολύ καλές στη ρυθμική γυμναστική, ο Γιώργος αγαπάει την κιθάρα, του Γιώργου Μ. του αρέσει η μαγειρική, ο Νίκος λατρεύει το ποδήλατο και της Γιόλας της αρέσει το χιπ χοπ. Ανυπομονούμε για τα νέα σας! Με πολύ αγάπη, Οι μαθητές της Ε2 τάξης. 
   ΥΓ. Την επόμενη φορά θα σας στείλουμε εργασίες και φωτογραφίες μας! Σας στέλνουμε μερικές από το σχολείο μας!


 Γιάννουλη,23-10-2020 
Αγαπητά παιδιά των Λαγυνών, γεια σας! Με μεγάλη χαρά διαβάσαμε το mail σας και είδαμε τις φωτογραφίες που μας στείλατε. Θα θέλαμε και εμείς να σας παρουσιάσουμε το σχολείο μας και την τάξη μας. Το σχολείο μας είναι αρκετά μεγάλο και έχει μια μεγάλη αυλή με δέντρα, γήπεδο μπάσκετ, βρύσες και ένα κιόσκι με παγκάκια για να καθόμαστε. Η τάξη μας είναι παρόμοια με τη δική σας. Έχει 2 μεγάλα παράθυρα, 11 θρανία και δύο ντουλάπες. Στην τάξη είμαστε συνολικά 21 μαθητές, 12 αγόρια και 9 κορίτσια. Σας στέλνουμε μερικές φωτογραφίες του σχολείου μας και του τόπου μας. 
 Περιμένουμε νέα σας!