Ψηφιακό σχολείο

Ψηφιακό σχολείο
κλικ στην εικόνα

Πρόγραμμα

Πρόγραμμα
κάντε κλικ στην εικόνα για καθήκοντα

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ευχές για τις γιορτές ..

Αγαπητοί γονείς ,
  μετά την σημερινή συνάντησή μας ,να σας ευχηθώ σε όλους και όλες καλές γιορτές με υγεία.Στις ευχές δίνω μεγάλη σημασία ,τις εννοώ και όταν τις λέω και όταν μου τις απευθύνουν. Σας εύχομαι ακόμη να είστε,κοντά στα παιδιά σας ,όχι με αυστηρό τρόπο,ούτε κάνοντας τις δουλειές που πρέπει αυτά να κάνουν. 
  Να υπάρχει μια σχέση ουσίας ,που δεν τελειώνει ποτέ ,αλλά συνεχίζεται ακόμα και μετά την ενηλικίωσή τους. Να ξέρετε  πάντα αν έχουν  διαβάσει και να το επιδιώκετε ,οπωσδήποτε.Αυτό που θα τα δυσκολεύει να είναι το σημείο ,που θα τα κάνει να έχουν πείσμα και επιμονή για να το ξεπεράσουν.
  Φυσικά ,με το νέο έτος θα ήθελα να σταματήσω να γράφω τα καθήκοντά τους (παρά μόνο για αυτούς που λείπουν),αφού είναι μία διαδικασία που δεν τους φέρνει σε εγρήγορση και δεν τους αφυπνίζει ,ώστε να ξέρουν τις δουλειές τους.
   Κατά τα  άλλα ο σημερινός εκκλησιασμός ήταν Χριστούγεννα , για μένα,αφού τα παιδιά έψαλαν όλα μαζί,ύμνους της σημερινής ημέρας(Τρεις παίδες εν καμίνω),πήραν εικονίτσα και κεράσματα από τον  πάτερ,ο οποίος ήταν γνωστός του κ.Χρόνη...
Ο κ.Χρόνης  ηχογράφησε την στιγμή αυτή και περιμένω να την πάρω για να την αναρτήσουμε...