Ψηφιακό σχολείο

Ψηφιακό σχολείο
κλικ στην εικόνα

Πρόγραμμα

Πρόγραμμα
κάντε κλικ στην εικόνα για καθήκοντα

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

περίπατος στα ρωμαϊκά μνημεία της Θεσ/νικης




Στο στούντιο ηχογράφησης

Στο μουσείο της Ρωμαϊκής Αγοράς.Είναι μια διαφημιστική επιγραφή για τους αγώνες που θα γίνονταν .Διακρίνονται τα αγωνίσματα με ταύρο.

 Η κ.Σωτηρία,ο κ.Μπάμπης και ο κ.Πολυχρόνης

Το ωδείο-βουλευτήριο.Ο χώρος της αγοράς έγινε αργότερα υδραγωγείο.Το μέρος έχει ακόμη και σήμερα νερό καθαρό .Από κάτω υπάρχει υδροφόρος ορίζοντας,έτσι το νερό που συγκεντρώνεται το αφαιρούν με μηχανήματα,γιατί γεμίζει συνέχεια ο χώρος του Μουσείου αλλά και του γύρω χώρου γενικότερα .Μην ξεχνάμε ότι η Θεσ/νικη είναι πόλη στην οποία κατεβαίνουν νερά από τους γύρω λόφους.
Στο πάτωμα του ωδείου,κάτω από την γυάλινη επιφάνεια,βρίσκονται τα θεμέλια του παλιού ωδείου.Στις κόγχες τοποθετούσαν αγάλματα.

Ο χώρος της Καμάρας(εικόνα από το Μουσείο)

Από τον ίδιο χώρο και αυτή η εικόνα

Στην περιοχή γύρω από το χωριό μας έχουν γίνει ανασκαφές για ευρήματα από την ρωμαϊκή εποχή .Στην εικόνα βρήκα από τις ανασκαφές στην Λητή.

Η κατακόμβη στο Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.Στο βάθος το αγίασμα.

Αυτό που χρειάζεται κάποιος για αυτό το επάγγελμα είναι να ξέρει μουσική και να μπορεί να κάνει καλά τη δουλειά του ,με ανεπτυγμένη την αισθητική του ωραίου.Λέτε κάποιος ,κάποια να ασχοληθεί με την μουσική και την ηχογράφηση; Περιμένω το τραγούδι σας ...