Ψηφιακό σχολείο

Ψηφιακό σχολείο
κλικ στην εικόνα

Πρόγραμμα

Πρόγραμμα
κάντε κλικ στην εικόνα για καθήκοντα

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

σχολικό ομαδικό πρωτάθλημα σκάκι


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2012-2013


Το Σάββατο, στις 16/02/2013, πραγματοποιήθηκε το ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα των νομών Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής. Συνολικά συμμετείχαν και από τους δυο νομούς 61 ομάδες (δημοτικά σχολεία), ενώ υπήρχαν και αρκετές ομάδες από γυμνάσια και λύκεια.

Το Δημοτικό Σχολείο Λαγυνών συμμετείχε στο τουρνουά με δυο ομάδες.

Και οι δυο ομάδες μας πραγματοποίησαν εξαιρετικά αποτελέσματα συγκεντρώνοντας 6 και 4 βαθμούς αντίστοιχα. Με άλλα λόγια, η Α’ ομάδα είχε δυο νίκες (κάθε νίκη μετράται με 2 πόντους), δυο ισοπαλίες (κάθε ισοπαλία μετράται με 1 πόντο) και μια ήττα σε σύνολο 5 αγώνων, ενώ η Β’ ομάδα είχε 2 νίκες και 3 ήττες στο ενεργητικό της.

Με βάση την τελική βαθμολογία λοιπόν, η Α’ ομάδα κατέκτησε την 15η (!) και η Β’ ομάδα την 38η θέση σε σύνολο 61 ομάδων. Εδώ αξίζει να επισημάνουμε ότι το δημοτικό μας σχολείο συμμετείχε για πρώτη φορά σε ομαδικό σχολικό τουρνουά.
Μπράβο στην Αποστολία που έφερε 4στα 5 όπως και ο Σπύρος.Ο Βαγγέλης έφερε 3 πόντους και ο Αντώνης 2 σε σύνολο 5 αγώνων.Στην β΄ομάδα οΑντώνης και ο Λαευτέρης έιχαν από 3 βαθμούς και ακολουθούν η Χριστίνα και ο Βασίλης με 1,5 βαθμούς. 
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ